Select Page

Aanpak

De stappen naar succes

1. Kennismaking

Tijdens de kennismaking, die zowel persoonlijk als op afstand kan zijn, bespreken we je doelen, ambitie en verwachtingen. Ik vertel je meer over de mogelijkheden binnen online marketing, waarna we samen een strategie bepalen.

2. Strategie & Voorstel

De strategie is de basis voor een succesvolle inzet van online marketing. Deze strategie bepalen we op basis van jouw kennis van de markt, inzichten uit de doelgroep en online (zoek)gedrag. Als de strategie is gekozen maak ik een voorstel met daarin concrete actiepunten.

3. Pilot

Als het voorstel akkoord is starten we met een pilot. Dit is om te zien of de strategie die we samen hebben neergezet aanslaat bij de doelgroep. De duur van de pilot is afhankelijk van de gekozen kanalen en de hoeveelheid data die we kunnen vergaren.

4. Evalueren & Leren

Vanuit de pilot campagne kunnen we gaan evalueren en leren. Dit doen we op basis van data vanuit campagnes en website gedrag. Vanuit deze fase zal een nieuwe strategie bepaald worden.

5. Succes uitbouwen

Bij een succesvolle pilot gaan we het succes uitbouwen. We passen de strategie zo aan dat deze voortborduurt op de succesvolste delen uit de pilot. Mocht de pilot niet het gewenste resultaat opleveren, bepalen we samen een nieuwe strategie op basis van de vergaarde inzichten.

Let’s Talk

Samen online groeien?

Daag me uit met jouw online marketing vraagstuk!

Geen duurzaam merk maar wel veel met duurzaamheid bezig? Stuur me een bericht en wie weet kan ik toch iets voor je betekenen!