Select Page

Freelance Online Marketeer

Voor bedrijven met duurzame oplossingen die de wereld een stukje beter maken

duurzame online marketing

Waar ik je mee kan helpen

Online strategie

Online Strategie

Meer online succes begint bij een goede strategie. Op basis van jullie kennis van de markt, inzichten uit de doelgroep en online (zoek)gedrag bepalen we samen de juiste richting.

Zoekmachine Optimalisatie

Zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO (Search Engine Optimization) draagt bij aan een betere vindbaarheid binnen zoekmachines als Google en Bing. Na een SEO analyse brengen we alle kansen in kaart en geven we prioritisering aan op basis van impact en effort.

Zoekmachine Adverteren

Met zoekmachine adverteren, oftewel SEA (Search Engine Advertising) tonen we advertenties op het moment dat iemand op zoek is naar jouw product of dienst. SEA is erg geschikt als aanvulling op je organische posities of als je organisch niet goed vindbaar bent.

Social Advertising

Er is altijd wel een social kanaal waar jouw doelgroep actief is. Denk aan Facebook, Instagram, LinkedIn of YouTube. Op basis demografie, geografie en interesses bereiken we wie je wilt bereiken.

Analytics & GTM

Data is de sleutel tot verbetering. Met behulp van data maken we campagnes beter en optimaliseren we de website. Dit resulteert in meer kwalitatief verkeer en een hogere conversie.

Conversie Optimalisatie

Bezoekers trekken naar je website is één ding, maar deze bezoekers vervolgens klant maken is iets heel anders. Met  behulp van conversie optimalisatie (CRO) verbeteren we de conversie funnel op je website.

De stappen naar online succes

1. Kennismaking

Tijdens de kennismaking, die zowel persoonlijk als op afstand kan zijn, bespreken we je doelen, ambitie en verwachtingen. Ik vertel je meer over de mogelijkheden binnen online marketing, waarna we samen een strategie bepalen.

2. Strategie & Voorstel

De strategie is de basis voor een succesvolle inzet van online marketing. Deze strategie bepalen we op basis van jouw kennis van de markt, inzichten uit de doelgroep en online (zoek)gedrag. Als de strategie is gekozen maak ik een voorstel met daarin concrete actiepunten.

3. Pilot

Als het voorstel akkoord is starten we met een pilot. Dit is om te zien of de strategie die we samen hebben neergezet aanslaat bij de doelgroep. De duur van de pilot is afhankelijk van de gekozen kanalen en de hoeveelheid data die we kunnen vergaren.

4. Evalueren & Leren

Vanuit de pilot campagne kunnen we gaan evalueren en leren. Dit doen we op basis van data vanuit campagnes en website gedrag. Vanuit deze fase zal een nieuwe strategie bepaald worden.

5. Succes uitbouwen

Bij een succesvolle pilot gaan we het succes uitbouwen. We passen de strategie zo aan dat deze voortborduurt op de succesvolste delen uit de pilot. Mocht de pilot niet het gewenste resultaat opleveren, bepalen we samen een nieuwe strategie op basis van de vergaarde inzichten.

SEA Scan

SEA scan

Weten hoe het staat met jouw SEA campagnes?

Vraag een Gratis scan aan.

SEO Scan

SEO scan

Jouw organische vindbaarheid verbeteren?

Vraag een Gratis SEO scan aan.

Over mij

Lars Voorhout

 4+ jaar ervaring aan bureauzijde

  Ervaring met A-merken maar ook MKB

 B2B & B2C

 Nederlandstalige & Engelstalige markten

Neem contact op

14 + 8 =